til-salg-leje

Et-vær. lejlighed i Berlin til salg

SOLGT

I "Mitte" - dvs. centrum af Berlin ligger denne lejlighed i et meget roligt og attraktivt kvarter og i gå-afstand fra Unter den Linden. Lejligheden ligger på 4. sal og er renoveret og indeholder stor indgang med flotte fløjdøre til stuen. Desuden køkken og bad m badekar. Fra stuen er der udgang til altan. Bygningen er opført i år 1900 i patricia-stil med højt til stuk-loftet. Den er på 34 m2 - og det er indvendige mål!

Den udbydes til salg i efteråret 2019.

Butik / kontor i Egå til leje

I det velbeliggende Kystcentret på Skæring Strandvej 3 i Egå bliver der i foråret 2020 et lejemål på 67m2.

Der er gode tilkørselsforhold og gratis p-pladser for kunder og gæster. Der har tidligere været solcenter. Lejemålet vil være velegnet til fx virksomhed med specialbutik, reparatør, kontor eller lignende. Ny lejer vil kunne få indflydelse på indretning, farver og gulvbelægning.

Henvendelse:

Allan Bartram Tlf. 24861505

UDLEJET

Et-værelses lejlighed i Højbjerg

UDLEJET

I forbindelse med en stor bungalow i det centrale Højbjerg har vi primo 2020 en et-værelses lejlighed, der indeholder lille entre, stor stue med køkkenafdeling, badeværelse og vaskerum på i alt 39 kvm. Hertil et depotrum på 7 kvm. Lejligheden findes i en nyere tilbygning og den bliver opdateret ultimo 2019 og sættes herefter til udlejning.

Forventet leje: 4.800 pr. måned

Henvendelse:

Allan Bartram Tlf. 24861505

Lige nu er alt udlejet, og vi har heller ikke noget til salg.

Copyright @ Anrock ApS, Søtoften 52, 8250 Egå